Menü

BLUE PRINT

A Blue Print a Bilstein Group része, mely már magában foglalja a márka minőségét. Javarészt ebben a márkában, kezdetekben csak Japán és Koreai alkatrészek voltak a jellemzőek, de mivel a piac úgy kívánta nyitottak az Amerikai és az Angol piacra is.A márka jellegzetessége, hogy törekszenek az OE azaz a gyári minőségre mely, mint anyagában, mint csomagolásában megmutatkozik. A Blue Print 160 termék típusnak 23000 termékét gyártja, tehát nem gyárt mindent, viszont amit igen, sok esetben maga az autó gyár is ezt építi be. Hatalmas gyártás technológia áll a rendelkezésükre, minden egyes területen saját fejlesztő csoporttal, valamint figyelve az autógyártók és a felhasználók visszajelzéseit azokra azonnali reagálással garantálják a minőséget.

A Blueprint gyártása, tervezése és raktározása átkerült a németországi Ennepetalba, ahol egy helyen készítik a Febi és SWAG termékekkel. A teljes termelési láncot lefedik az anyag beszérzéstől a tervezésig a gyártásig és a késztermék csomagolásig.

A Japán ázsiai vonalon, már több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, és a következő autó márkákhoz ajánlanak OE minőségű alkatrészeket: Chevrolet, Daewoo, Daihatsu, Honda, Hyundai, Infinity, Isuzu, Kia, Lexus, Mazda Mitsubishi, Nissan, Ssangyong, Subaru, Suzuki és Toyota. 

Rendezés:
Nézet: